Arda Turan en una imatge d'arxiu (EFE)
Arda Turan, en una imatge d'arxiu (EFE)
Barça

El Barça recorrerà al TAS si la FIFA nega la inscripció d'Arda Turan

Segons ha pogut saber TV3, el club blaugrana esperarà a saber aquest divendres la resposta de la FIFA sobre la petició de poder inscriure el turc per suplir la baixa del lesionat Rafinha

Actualitzat

La possibilitat que Arda Turan acabi jugant amb el Barça abans del mes de gener és una possibilitat que encara no està exhaurida. Segons ha pogut saber TV3, el Barça esperarà a saber aquest divendres la resposta de la FIFA sobre la petició de poder inscriure el turc Arda Turan per suplir la baixa del lesionat Rafinha. El club blaugrana va demanar a la FIFA que concretés si podia inscriure'l o no, ja que, en primera instància, el màxim organisme del futbol mundial no va aclarir si la inscripció es podria fer o no.

El Barça vol arribar fins al final en aquest assumpte, ja que la infermeria la té ben plena després de les lesions de Rafinha i Leo Messi. Si la resposta de la FIFA es negativa, o no hi ha resposta, el club català esgotarà totes les vies legals i l'últim és recórrer al Tribunal d'Arbitratge de l'Esport (TAS) per fer valer els seus drets.     

Anar al contingut