Arda Turan en una imatge d'arxiu (EFE)
Arda Turan, en una imatge d'arxiu (EFE)
Barça

El Barça recorrerà al TAS si la FIFA continua sense donar resposta a la petició d'inscriure Arda Turan

El club blaugrana espera des de fa un mes una resposta del màxim organisme del futbol mundial i es considera indefens davant de la falta de contestació al respecte

Actualitzat

La junta directiva del FC Barcelona ha decidit que presentarà un recurs al TAS si la FIFA continua sense donar resposta a la petició d'inscriure el turc Arda Turan en el lloc del lesionat Rafinha. El club blaugrana espera des de fa un mes una resposta del màxim organisme del futbol mundial i es considera indefens davant la falta de contestació al respecte.

El Barça també està a l'espera que la FIFA doni una resposta a dues qüestions més arran de la sanció imposada al club blaugrana: la possibilitat d'inscriure els jugadors fitxats per al futbol formatiu i si els nens no regularitzables poden continuar la seva formació acadèmica i esportiva a La Masia.

En la reunió, la junta també ha analitzat tots els detalls del recurs presentat davant el Comitè d'Apel·lació de la UEFA, un cop rebuts els fonaments jurídics de la sanció imposada amb motiu del partit de Champions davant el Bayer Leverkusen. En el cas que aquest recurs no sigui admès, el Barça ha reiterat la seva decisió de recórrer al TAS, i, si cal, a la jurisdicció ordinària, i, fins tot, al Tribunal de Drets Humans d'Estrasburg.

Anar al contingut