Neymar, en el moment de l'expulsió a La Rosaleda
Barça

El Barça recorre al Tribunal Administratiu per obtenir la suspensió cautelar de la sanció a Neymar

El Barça confirma que ha presentat recurs al Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) perquè aquest organisme atorgui la suspensió cautelar a la sanció de Neymar. Des del TAD asseguren que no es tornaran a reunir i que, per tant, no hi haurà resolució

Actualitzat

El Barça ha confirmat que presentarà recurs al Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) perquè aquest organisme atorgui la suspensió cautelar a la sanció de Neymar i el davanter brasiler pugui jugar aquest diumenge el clàssic davant el Reial Madrid. Aquesta és l'última opció que li queda al club blaugrana perquè pugui ser a la gespa del Santiago Bernabéu.

Però el correu ha arribat després que el TAD acabés la reunió ordinària. Des del TAD asseguren que no es tornaran a reunir i que, per tant, no hi haurà resolució i Neymar no podrà jugar el clàssic. Però des del Barça, consultant la Federació Espanyola, asseguren que si fessin jugar a Neymar la llei els empararia perquè la sanció no es pot executar fins que s'hagi esgotat la via administrativa. Tot i que saben que la llei és interpretable i que no hi ha antecedents d'un cas així. Per tant, si aquest dissabte el TAD no es pronuncia el Barça podria decidir si el brasiler juga... un escenari poc probable.

Neymar va ser sancionat amb tres partits arran de la seva expulsió en el partit contra el Màlaga, en què va aplaudir l'àrbitre. El Comitè d'Apel·lació va desestimar aquest dijous el recurs del Barça i va ratificar els tres partits de sanció.  

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut