Foto de família de l'equip amb el trofeu de la Champions (Reuters)
Foto de família de l'equip amb el trofeu de la Champions (Reuters)
Lliga de Campions

El Barça rebrà el reconeixement de la UEFA per la cinquena Champions durant el sorteig de la fase de grups a Mònaco

El club blaugrana entra a formar part del Badge of Honour pels cinc títols aconseguits, i Zubizarreta, Belletti, Puyol, Abidal i Iniesta participaran en la cerimònia del 27 d'agost

Actualitzat

El FC Barcelona tindrà un protagonisme destacat en el sorteig de la fase de grups de la Lliga de Campions que se celebrarà el 27 d'agost a Mònaco. El club blaugrana rebrà el reconeixement de la UEFA per haver entrat a formar part del Badge of Honour en guanyar la cinquena Champions.

El triomf a la final de Berlín va permetre als blaugrana entrar en aquest selecte grup de clubs que integren el Reial Madrid, el Milan, el Bayern de Munic i el Liverpool, que han conquerit el trofeu en un mínim de cinc ocasions, i també l'Ajax, per haver-la guanyat tres cops consecutives.

Per rebre aquest reconeixement, hi haurà un representant de cadascuna de les cinc Champions conquerides pel FC Barcelona. Els exjugadors del club blaugrana que participaran en la cerimònia seran Andoni Zubizarreta (1992), Juliano Belletti (2006), Carles Puyol (2009), Éric Abidal (2011) i  Andrés Iniesta (2015).

El capità actual, que va ser MVP de la final de Berlín, serà l'encarregat de portar el trofeu de la Champions fins a l'escenari, i, posteriorment, els quatre exjugadors del Barça seran els encarregats de treure les boles de cada bombo del sorteig de la fase de grups de la present edició, que començarà a mitjans de setembre. En aquest acte, també hi seran Paolo Maldini i Javier Zanetti, com a representants de la seu de la propera final, que serà Milà.

Anar al contingut