Barça

El Barça reacciona al vot de censura d'Agustí Benedito contra Bartomeu i la seva junta directiva

El club emet un comunicat amb consideracions respecte al procediment i terminis del procediment de moció de censura presentada per Agustí Benedito

Actualitzat

El Barça, ha través d'un comunicat, fa les següent consideracions respecte a la moció de censura que vol tirar endavant Agustí Benedito.

La consideració clau és el termini i els dies que té l'equip de Benedito per presentar les signatiures. El Barça especifica en el comunicat que el termini finalitza el 19 de setembre a les 23.30h i inclou el dissabte com a dia hàbil. Així doncs el Club i opositors no es posen d'acord en els terminis i dies en què es pot fer la recollida de firmes.

Aquestes són les consideracions del Barça

1) D'acord amb el que estableix l'article 55.2 dels Estatuts del Club, la convocatòria del vot de censura requereix la sol·licitud del 15% dels socis que reuneixin les condicions per ser electors.


2) Per computar aquest percentatge s'ha de tenir en compte el nombre total de socis amb dret a sufragi actiu existent el dia de la presentació de l'anunci del vot. A aquests efectes, es tanca el cens d'electors el dia de la presentació de l'anunci del vot de censura, amb un total de 110.468 socis.


3) Així doncs, per convocar aquest vot de censura caldrà el suport de 16.570 socis.


4) Per aquest motiu, dins del termini de cinc dies hàbils fixats pels Estatuts, el Club −en el dia d'avui− ha posat a la disposició dels sol·licitants 33.140 paperetes, el doble de les necessàries.


5) Els promotors del vot de censura disposen del termini de catorze dies hàbils, a comptar del dia següent a la rebuda o posada a disposició de les butlletes, és a dir, a partir de demà mateix, per presentar les butlletes de suport indispensables. La data límit per complir amb aquest requisit serà el proper dia 19 de setembre, a les 23.30 hores. El còmput d'aquest termini s'ha realitzat seguint la interpretació i l'aplicació que dels estatuts s'ha vingut realitzant en els darrers procediments electorals i, molt important, descartant l'aplicació de normes administratives que no són d'aplicació, en no ésser el FC Barcelona administració pública.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut