Barça

El Barça presentarà recurs contra la interlocutòria del jutge De la Mata pel "cas Neymar 2"

El portaveu del club blaugrana, Josep Vives, ha expressat en la seva compareixença la sorpresa i total disconformitat de la junta directiva amb aquesta resolució i els seus raonaments

Actualitzat

La junta directiva del FC Barcelona ha decidit interposar recurs contra la interlocutòria del jutge de l'Audiència Nacional de Madrid José de la Mata que decideix processar el president Josep Maria Bartomeu, el seu antecessor en el càrrec, Sandro Rosell, Neymar, el seu pare i el club blaugrana, acusats d'un presumpte delicte de corrupció i estafa en el fitxtage del brasiler.

El portaveu del club blaugrana, Josep Vives, ha expressat en la seva compareixença la sorpresa i total disconformitat de la junta directiva amb aquesta resolució i els seus raonaments, especialment tenint en compte que el mateix magistrat va decidir sobreseure el cas de tots els investigats al mes de juliol passat i, que en el cas del president Bartomeu, el mateix ministeri fiscal ni tan sols proposava la seva acusació.

En el cas que s'incoï l'obertura de judici oral, el FC Barcelona mantindrà les tesis que sempre ha defensat al llarg del procés per demostrar la innocència de tots els investigats

Compareixença al TAS per les estelades

La junta directiva també ha estat informada del desenvolupament de la compareixença de la representació legal del club davant del Tribunal d'Arbitratge de l'Esport (TAS), celebrada aquest dilluns al matí a Lausana (Suïssa), en la vista oral del recurs interposat contra les sancions de la UEFA per l'exhibició de banderes estelades al Camp Nou.

El FC Barcelona ha reiterat la seva defensa del ple exercici del dret a la llibertat d'expressió per part dels seus socis i aficionats i el seu convenciment que l'exhibició de banderes estelades a l'Estadi no constitueix cap mena d'ofensa ni menysteniment a ningú. El club blaugrana ha subratllat la necessitat que les normes de la UEFA evolucionin, assumint que el dret a la llibertat d'expressió sempre s'ha d'exercir de manera pacífica.

Durant la vista, que ha tingut una durada de tres hores i mitja, el TAS s'ha interessat per l'evolució històrica de l'exhibició de símbols al Camp Nou.

Recurs per la groga a Messi

Josep Vives també ha confirmat que el Barça presentarà recurs contra la targeta groga que Leo Messi va veure contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut