Robert Fernández ha abordat casos concrets en la seva primera compareixença com a secretari tècnic del Barça
Futbol

El Barça presenta Robert com a nou secretari tècnic

El tècnic castellonenc assegura en la seva presentació que "no vinc a canviar ni a destruir res" i avalua els casos pendents de confirmació, com els de Pedro, Adriano i Adama

Actualitzat

Robert Fernández serà la cara visible d'una nova estructura que també inclou a Pep Segura com a secretari tècnic del futbol formatiu. Ariedo Braida, com a assessor de futbol internacional, i Carles Rexach, es mantindran dins aquetsa estructura.  

Robert ha parlat en concret dels casos més rellevants en què està treballant la secretaria tècnica: 

Pedro i Adriano: "Tinc la sensació que Pedro i Adriano es quedaran. Volem que es quedin tots dos. Són casos diferents i hi estem treballant. Ja sabeu que en el cas de Pedro, ell té una clàusula de rescissió del seu contracte de 30 milions d'euros".

Plantilla tancada? "Si ells dos continuen, la plantilla està tancada. Nosaltres seguirem treballant perquè  sempre estem pendents de veure com està el mercat".

Qui firma els fitxatges? "Qui firma al final és el Barça. Tot el que puguem aportar tant l'entrenador com la meva gent és important. I al final, Luis i jo ens posarem d'acord sobre quin és el millor jugador per la necessitat que tenim. No entraré en qui té més pes. Al final, la decisió és pel bé del club. El director esportiu sempre ha de tenir bona relació amb l'entrenador. No vinc a canviar res ni a destruir res. Estem en un moment fantàstic i el meu objectiu és potenciar les coses que es poden millorar". 

Adama: "Adama té una clàusula que podria ser assumida per algun club i podria sortir. Però al final serà el jugador qui decidirà si vol marxar. En qualsevol cas, ens guardem una opció de recuperació del jugador".   

Munir i Sandro: "Munir i Sandro són jugadors del primer equip i no contemplem la possibilitat que surtin".

Halilovic: "Estem buscant una opció perquè Halilovic vagi cedit. Mirarem quina és la seva millor destinació".

Samper: "Segurament estarà en el filial amb la possibilitat d'estar en el primer equip". 

Anar al contingut