Actualitat blaugrana

El Barça presenta el Mundial de Clubs, però pensant en el Werder Bremen

El Barça pensa en la Lliga de Campions i, molt especialment, en el Werder Bremen. A més, els jugadors blaugrana també pensen en la Lliga i en el Llevant, pròxim rival, però avui, a més a més, han tingut ocasió de veure de prop un altre dels trofeus als quals aspiren aquesta temporada, i que a més no figura a les seves vitrines: el títol de campió del món de clubs. Avui s'ha presentat al Camp Nou aquest torneig, que el Barça disputarà d'aquí a dotze dies, al Japó. Els jugadors però, encara no hi volen pensar.

Actualitzat

El trofeu que presidia la sala de premsa del Camp Nou és el que el Barça espera aixecar el dia 17 de desembre a Tòquio, un trofeu que acreditaria els blaugranes com a campions del món de clubs, un títol que encara no és a les vitrines barcelonistes. Durant la presentació de l'esdeveniment al Camp Nou, Rijkaard ha qualificat el torneig de "molt prestigiós" i ha explicat que el seu vestidor està "content i amb ganes" de disputar-lo.

Aquest matí ha estat dedicat a atendre la premsa internacional de cara al mundialet. Gran expectació i desplegament de mitjans al Camp Nou. El Barça viatjarà al Japó com a gran favorit, tot i que, des del club, es rebutja aquesta etiqueta. El Barcelona, que com a vigent campió d'Europa entrarà directament en semifinals, s'enfrontarà al guanyador de l'eliminatòria entre el Jeonbuk coreà i l'Amèrica de Mèxic.

Abans d'anar a terres asiàtiques, al Barça li queden dos partits per endavant. L'equip s'ha entrenat a primera hora per acabar de preparar el partit contra el Llevant, un enfrontament en què Rijkaard estudia reservar alguns dels seus homes clau de cara al transcendental enfrontament de dimarts contra el Werder Bremen.

Anar al contingut