Barça i Reus Deportiu, campió de la Lliga i campió d'Europa, respectivament, es veuran les cares a la Supercopa d'Espanya
Hoquei patins

Barça i Reus presenten candidatura per organitzar la final a 4 de la Lliga Europea

El club blaugrana proposa el pavelló Barris Nord de Lleida, ja que no la pot celebrar al Palau Blaugrana

Actualitzat

El FC Barcelona i el Reus Deportiu han presentat aquest divendres la seva candidatura per organitzar la Final a Quatre de la Lliga Europea, que es disputarà el 13 i el 14 de maig pròxims en una seu encara per determinar.

La indisposició logística del Palau Blaugrana, que aquell cap de setmana ha d'acollir nombrosos partits d'altres competicions, ha fet que el club barcelonista hagi proposat com a seu el pavelló Barris Nord de Lleida en una decisió acordada amb l'ajuntament de la capital del Segrià.

El Reus Deportiu, de la seva banda, proposarà el Palau d'Esports de Reus per a la celebració de la competició. Tot i que la CERS acaba d'obrir el termini, s'espera que també l'Oliveirense presenti la seva candidatura. 

La Final Four de la Lliga Europea 2017 la disputaran dos equips catalans i dos portuguesos: el Barça s'enfrontarà amb l'Oliveirense mentre el Reus Deportiu se les haurà amb el Benfica, vigent campió d'Europa i que ja va organitzar la passada final a 4.  

Anar al contingut