Actualitat blaugrana

El Barça presenta a Frankfurt la nova equipació per la temporada que ve

El Barça és protagonista al Mundial d'Alemanya. I ho és per dos motius: un, que és a un pas de classificar tots els seus jugadors per als vuitens de final (Puyol, Xavi, Ronaldinho, Messi, Iniesta, Gio, Van Bommel, Deco, a més de Larsson, ja ho han aconseguit i Márquez s'hi pot afegir) i el segon motiu és que el club ha triat la ciutat de Frankfurt per presentar la nova equipació per la temporada que ve. Tornen els pantalons blaus i la senyera passa a les mànigues de les samarretes.

Actualitzat

La primera equipació és blaugrana, amb les franges més grosses. La senyera que hi havia a la part del clatell, ara és a la màniga esquerra. I on hi havia la senyera, ara hi haurà una inscripció que diu "Més que un club". Els pantalons ja no són vermells, sinó blaus, com abans. La segona equipació és taronja, tant la samarreta com els pantalons. Un taronja que, posats a matisar els colors, es podria batejar com a "taronja Wembley".

El president, Joan Laporta, ha estat present en aquest acte. Espera que aquest disseny els porti sort i ha defensat Ronaldinho de les crítiques que està rebent en aquest Mundial.

Anar al contingut