Actualitat blaugrana

El Barça prepara la visita del Schalke enmig d'una situació més que complicada

Enmig d'una situació força complicada, el Barça prepara el partit de demà de la Champions contra el Schalke, la tornada dels quarts de final. Després de la mocadorada de diumenge al Camp Nou, els jugadors assumeixen la seva culpabilitat en el sentit que no han sabut aprofitar les oportunitats que els ha donat el Madrid. Gabi Milito va explicar que tant ell com els seus companys no poden retreure res a l'afició, però que també esperen que els tornin a donar suport a la Champions.

Actualitzat

L'equip es va entrenar ahir mirant de passar full, i Rijkaard, aquesta vegada, no va autoritzar obrir les portes del camp de la Masia per permetre als aficionats veure l'entrenament de prop. Així, no hi va haver cap crit ni cap retret cap als jugadors d'aficionats darrere les tanques com l'endemà de la derrota contra el Betis. Els aficionats es van empipar molt.

Messi segueix la seva recuperació

Mentrestant, Leo Messi segueix la seva recuperació. Un cop no ha pogut complir el seu desig de tornar a l'equip, l'argentí espera arribar a temps per poder jugar d'aquí a quinze dies, contra l'Espanyol, o bé a les semifinals de la Champions, que molt probablement serien contra el Manchester United, guanyador de l'anada al camp de la Roma, per 0-2. L'argentí espera superar la lesió del bíceps femoral de la cama esquerra.

Dispositiu per rebre el Schalke

Aquest migdia arriba el Schalke, acompanyat d'uns 7.000 seguidors. En aquest sentit, la regidora de Seguretat de l'Ajuntament de Barcelona, Assumpta Escarp, ha dit que s'ha preparat un dispositiu especial, que s'habilitarà en una zona pròxima a l'Imax i el Maremàgnum, i que recorda el que es va organitzar per als aficionats del Celtic a les fonts de Montjuïc.

En coordinació amb el Schalke i les autoritats alemanyes, l'Ajuntament ha publicat al web del club alemany una nota informativa amb les normes de convivència que hauran de respectar els aficionats.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut