Barça

El Barça prepara el primer partit de pretemporada contra el Valerenga al marge d'auditories i xifres sobre l'economia del club

Al marge d'auditories i xifres, el que més preocupa als jugadors del Barça és el primer test de la pretemporada, que serà dijous, a Noruega. Guardiola continua preparant aquest partit amb els jugadors del primer equip que té disponibles i una important representació de futbolistes del filial. L'enfrontament contra el Valerenga, de fet, serà una bona oportunitat per a tots aquests joves de disposar d'alguns minuts. És el cas de Jeffren, que sap que ha d'aprofitar ocasions com aquestes.

Actualitzat
Els números no quadren

Bons resultats en l'apartat esportiu, mals resultats en la gestió econòmica. Això és el que ha donat de si l'últim any de l'era Laporta, segons l'actual vicepresident del Barça, Javier Faus, que aquest dimarts ha presentat l'informe de l'auditoria corresponent al balanç econòmic de la temporada 2009-2010. L'estudi, elaborat per l'empresa Deloitte, anuncia uns números ben diferents dels que va presentar l'anterior tresorer del club, Xavier Sala i Martín.

Segons Sala i Martín, la diferència entre ingressos i despeses del Barça era de +16,8 milions d'euros, mentre que l'auditoria diu que aquesta xifra és de -69 milions. Pel que fa als beneficis després d'impostos, Sala i Martín va anunciar la xifra positiva d'11 milions, i l'auditoria determina unes pèrdues de 77.

Hi ha discrepàncies de criteri a l'hora d'avaluar fins a nou operacions. Les més importants, les que fan referència a la cessió dels drets internacionals de televisió, i la venda d'uns terrenys de Sant Joan Despí. En tot moment, però, Javier Faus ha descartat que l'anterior junta hagi comès trampes comptables. Faus ha assegurat que l'actual junta vol equiparar la gestió econòmica als èxits esportius de l'equip.

Villa i Reina, de vacances

Els que s'ho estan passant com nens, a Eivissa, són els mundialistes David Villa i Pepe Reina, on molta gent els reconeix i els felicita. El davanter blaugrana i el porter del Liverpool gaudeixen del sol, el mar i la família, però també troben temps per rebre homenatges. A Santa Eulàlia els han regalat unes castanyoles ben curioses, i també han conegut un pop que no sembla tan llest com Paul, el que va endevinar que guanyarien el Mundial.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut