Luis Suárez, Sergio Busquets i Ivan Rakitic, a l'entrenament del FC Barcelona d'aquest dilluns (@FCBarcelona_cat)
Barça

El Barça prepara el partit de Champions contra el Borussia Mönchengladbach sense Neymar, Piqué ni Mathieu

Tot i que el partit és intranscendent perquè la classificació ja està decidida, els blaugranes volen aconseguir una victòria per treure's el regust de l'empat del clàssic

Actualitzat

Passar pàgina del clàssic de dissabte, aquest és l'objectiu principal de Luis Enrique en l'entrenament d'aquest matí, i és que els blaugranes no tenen temps per llepar-se les ferides perquè dimarts reben la visita del Borussia Mönchengladbach al Camp Nou.

El Barça ja va fer els deures a la darrera jornada de Champions, quan va certificar la classificació per als vuitens de final com a primer de grup, però després del regust amarg de l'empat al darrer minut del Madrid, dissabte al Camp Nou, el FC Barcelona no vol deixar escapar l'oportunitat per millorar la imatge i les sensacions. Una victòria davant dels alemanys seria una injecció de moral per als homes de Luis Enrique.

Per això, a l'entrenament d'aquest dilluns al matí, cap reserva, tots els jugadors del primer equip han preparat a consciència el partit de dimarts contra el Borussia Mönchengladbach, un equip que ja sap que no jugarà els vuitens de final, però que es vol acomiadar de la màxima competició europea per la porta gran i això passa per arrencar un bon resultat del Camp Nou. Conscient d'això, a Luis Enrique no li falten raons per encarar el partit com si fos decisiu.

Entre les baixes, Neymar, Piqué i Mathieu no s'han exercitat amb els seus companys. El brasiler no va poder acabar el clàssic per unes inoportunes molèsties. A més, està sancionat tant per al partit de dimarts a la Champions, com pel de dissabte contra l'Osasuna a la Lliga. El defensa català no acaba de fer net dels problemes de turmell i el francès continua el seu procés de recuperació. 

En canvi en el capítol d'altes, Luis Enrique un cop més ha comptat amb els reforços del filial Carles Aleñá i Marc Cardona, que després de les bones sensacions en el partit de Copa contra l'Hèrcules, amb gol inclòs del de Mataró, entren de ple en els plans de Luis Enrique i tenen molts números per entrar a la convocatòria pel compromís europeu de dimarts.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut