Barça

El Barça prepara el partit contra el Rayo sense Xavi ni Puyol i amb la novetat d'Oier

El Barça s'ha entrenat aquest dissabte al matí per preparar el partit contra el Rayo en una sessió on no han participat ni Xavi ni Puyol, lesionats. Per completar l'entrenament, Jordi Roura ha citat el porter del filial Oier Olazábal per cobrir la baixa de Víctor Valdés, que haurà de complir el segon dels quatre partits de sanció que li han imposat.

Actualitzat
El Barça s'ha entrenat aquest dissabte al matí per preparar el partit contra el Rayo en una sessió on no han participat ni Xavi ni Puyol. El migcampista de Terrassa segueix la recuperació de la sobrecàrrega al bíceps femoral i està descartat contra el Rayo, mentre que el defensa va ser sotmès aquest divendres a una artroscòpia al genoll dret.

Per completar l'entrenament, Jordi Roura ha citat el porter del filial Oier Olazábal per cobrir la baixa de Víctor Valdés, que haurà de complir el segon dels quatre partits de sanció que li han imposat i, per tant, s'asseurà a la banqueta per ser el suplent de José Manuel Pinto. Abans d'enfrontar-se al Rayo, l'equip blaugrana farà aquest diumenge a partir de les 12 del migdia un últim entrenament al Camp Nou a porta tancada.

El juvenil Isi, novetat al Rayo

El migcampista Isaac Gómez, "Isi", del Juvenil B, i el lateral esquerre Nacho Martínez són les principals novetats de la convocatòria del Rayo Vallecano per enfrontar-se al Barça al Camp Nou. Isi, de només 17 anys i que s'ha entrenat tota la setmana amb el primer equip a les ordres del tècnic Paco Jémez, ha entrat per primera vegada en la convocatòria i durà a la samarreta el número 39.
 
Al costat d'Isi, les altres novetats són les de Nacho Martínez, que no entrava en una convocatòria des del 10 de febrer, en el partit contra l'Atlètic de Madrid, i el central Jordi Amat, que no va poder participar per sanció en la passada jornada contra l'Espanyol. De la convocatòria cauen el lateral esquerre José Manuel Casado, el migcampista Javi Fuego i el davanter Leo Baptistao, tres titulars indiscutibles que es perdran el duel per sanció després de forçar la cinquena targeta groga contra l'Espanyol. Per decisió tècnica s'han quedat fora Mikel Labaka i el porter Dani Giménez, mentre que per lesió no ha pogut entrar Rodri.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut