Barça

El Barça prepara el partit contra el City amb un reforç de 8 jugadors del filial

Luis Enrique ha portat vuit jugadors a l'entrenament del Barça per preparar el partit de dimarts contra el Manchester City de la Champions League. L'equip viatja aquest dilluns a la ciutat britànica.

El Barça ha fet l'últim entrenament abans de viatjar a Manchester aquest dilluns (@fcbarcelona)

Després del triomf del Barça contra el Granada (1-0) en el partit 1.500 del Camp Nou, els de Luis Enrique han tornat a la feina. El FC Barcelona ha fet aquest diumenge l'últim entrenament abans del partit de Champions League contra el Manchester City (dimarts, 20.45, per TV3). L'equip vola dilluns a les 10 del matí a Manchester.

Luis Enrique ha comptat amb tots els jugadors disponibles del primer equip i ha reforçat l'entrenament amb 8 jugadors del filial, per preparar bé el partit contra l'equip de Guardiola. Els escollits del Barça B han estat Aleñá, Marlon, Nili, Abeledo, Borja, Paik, Cardona i Mújica. 

De tots els lesionats que té el Barça s'espera que alguns d'ells rebin l'alta mèdica entre aquest diumenge i dilluns i puguin viatjar a Manchester. És el cas de Jordi Alba, Aleix Vidal i Arda Turan.