Messi, Iniesta, Ter Stegen, Rakitic, Paulinho o Umtiti tenen tots els números per ser al Mundial de l'estiu que ve (Reuters)
Futbol

El Barça pot superar la quinzena de jugadors mundialistes a Rússia 2018

El gruix de la plantilla blaugrana serà al pròxim Mundial. A Brasil 2014, l'equip barcelonista va tenir 14 representants

Actualitzat

Ivan Rakitic ha estat l'últim blaugrana que s'ha afegit a la llista de jugadors del Barça que tenen tots els números per disputar el Mundial de Rússia. Amb la inclusió a última hora de l'internacional croat, que ha obtingut la classificació a la repesca, ja són 16 els jugadors blaugranes que compleixen 2 factors bàsics per ser a Rússia 2018: la seva selecció està classificada i compten amb la confiança del seu seleccionador.

Julen Lopetegui, el seleccionador espanyol, té com a intocables quatre blaugranes: Gerard Piqué, Jordi Alba, Sergio Busquets i Andrés Iniesta. Són tan intocables com Leo Messi i Javier Mascherano amb l'Argentina, com Paulinho amb el Brasil o com Luis Suárez amb l'Uruguai.

 

Marc-André ter Stegen ja és un habitual a les convocatòries d'Alemanya en els últims partits i s'ha convertit en porter titular per la lesió de Manuel Neuer. El blaugrana està aprofitant l'avinentesa per fer oblidar el porter del Bayern de Munic.

La selecció francesa serà la que més blaugranes tindrà després de l'espanyola, perquè tant Samuel Umtiti, com Lucas Digne com Ousmane Dembélé tenen la confiança del preparador francès, Didier Deschamps.

Mentre els portuguesos André Gomes i André Semedo ja tenen un lloc a Portugal, un veterà com Thomas Vermaelen encara compta per al seleccionador belga, el català Robert Martínez, encara que tingui pocs minuts al Barça.

A aquests 16 jugadors encara se'ls podria afegir algun més: Gerard Deulofeu i Sergio Roberto tenen números per tornar a la selecció espanyola si demostren la seva qualitat en els pròxims mesos. I, si s'obre el focus, també el jugador del filial , Anthony "Choco" Lozano, està jugant la repesca amb la seva selecció hondurenya per segellar la seva classificació.

El Mundial amb més representació blaugrana fins ara és el passat. Al Brasil 2014 hi van prendre part fins a 14 jugadors blaugranes.  

Anar al contingut