Sergi Roberto i Jordi Alba (Reuters)
Sergi Roberto i Jordi Alba (Reuters)
Barça

El Barça pot perdre els dos laterals titulars pel "virus FIFA" per la lesió de Jordi Alba i les molèsties de Sergi Roberto

L'amenaça del "virus FIFA" sobre el FC Barcelona s'ha centrat en aquesta ocasió en els dos laterals titulars de l'equip, tots dos convocats per la selecció espanyola. A la porteria l'equip també pot tenir una baixa després de l'esquinç que s'ha fet Cillessen

Actualitzat

Sergi Roberto no s'ha entrenat aquest dissabte amb la selecció espanyola de cara al partit, classificatori pel Mundial de Rússia del 2018, d'aquest diumenge contra Albània (20.45). El lateral dret del FC Barcelona arrossega unes molèsties musculars a l'adductor de la cama dreta i tot apunta que, com a mínim, no figurarà en l'onze titular del tècnic Julen Lopetegi a l'estadi Loro Boriçi de la ciutat de Shkodër.

Els seus problemes físics s'afegeixen a la lesió que va tenir el lateral esquerre blaugrana, Jordi Alba, en el matx de dijous contra Itàlia (1-1). Alba serà baixa uns 10 dies per una elongació del bíceps femoral de la cama esquerra. Si les molèsties de Sergi Roberto, que el van deixar fora del partit contra Itàlia, provoquen més conseqüències, Luis Enrique es podria quedar sense els seus dos laterals titulars. Aquest dilluns, amb les proves mèdiques a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el tècnic sortirà de dubtes.

La baixa d'Alba pot ser compensada per un altre lateral, el francès Lucas Digne, o el seu compatriota Jérémy Mathieu, que pot ocupar aquesta posició a més de la seva habitual de central. En el cas del lateral dret, però, no és tan fàcil suplir la baixa de Sergi Roberto, perquè el tècnic del Barça no compta en absolut amb l'altre lateral dret de la plantilla, Aleix Vidal. I l'experiment amb Javier Mascherano contra el Leganés no va ser satisfactori.

L'esquinç de Cillessen

El porter del FC Barcelona Jasper Cillessen s'ha fet un esquinç de turmell a l'entrenament d'aquest dissabte amb la selecció holandesa, segons ha confirmat la seva federació. El suplent de Ter Stegen a la porteria blaugrana no podrà jugar dilluns contra França a l'Amsterdam Arena (tampoc va jugar divendres contra Bielorússia) i haurà de passar proves mèdiques, el mateix que Sergi Roberto, quan torni a Barcelona per avaluar la importància de la seva lesió.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut