Els jugadors del Barça juguen al parxís a l'avió que els porta cap a Torí (@fcbarcelona_cat)
Lliga de Campions

El Barça posa rumb cap a Torí amb l'objectiu de tornar amb la classificació per als vuitens de final de la Champions

L'expedició del FC Barcelona s'ha desplaçat cap a Torí per jugar la cinquena jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. Ernesto Valverde s'emporta els 18 jugadors disponibles més el porter del filial Adrià Ortolá

Actualitzat

El Barça ha volat cap a Torí aquest dimarts al matí, on aquest dimecres s'enfrontarà a la Juventus en partit de la cinquena jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions.

L'objectiu és sumar com a mínim un punt que li asseguri de forma matemàtica la classificació per als vuitens de final, i com a primer de grup. Una condició que, sobre el paper, li donaria un cert avantatge a la ronda següent, ja que tindria el factor camp a favor.

Cap al migdia l'expedició ha arribat d'aquesta manera a l'hotel de concentració:

Ernesto Valverde s'emporta a terres italianes 19 jugadors: els 18 disponibles del primer equip i el porter del filial Ortolá. Els italians són segons en el grup D, per sota dels blaugranes, i de ben segur que faran l'impossible per fer-los encaixar la primera derrota en l'era Valverde. I és que, més enllà de guanyar, posarien un peu i mig a la següent eliminatòria.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut