Barça

El Barça posa el punt final a la primera setmana d'entrenaments a la Ciutat Esportiva

El Barça ha posat el punt final a la primera setmana d'entrenaments a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí. De nou i per desig de Guardiola ha estat una jornada de portes tancades, amb les úniques absències d'Andreu Fontàs i Víctor Vázquez, que s'han quedat al gimnàs. Aquest diumenge els jugadors blaugrana gaudiran del primer dia de festa i dilluns tornaran a la feina per preparar el primer amistós de la pretemporada contra el Valerenga noruec a Oslo, dijous que ve, un partit que TV3 oferirà en directe a partir de les set de la tarda.

Actualitzat
Encara sense resoldre la incorporació o no de Cesc Fàbregas i la possible arribada d'un reforç que pugui jugar en la posició de Sergio Busquets, el Barça ha fet aquest dissabte l'últim entrenament de la primera setmana de la pretemporada. Un total de 27 futbolistes, a l'espera que es reincorporin els internacionals, s'han exercitat a les ordres de Pep Guardiola. Les úniques absències de la sessió a porta tancada han estat les dels jugadors del filial Andreu Fontàs i Víctor Vázquez, que s'han quedat al gimnàs per continuar amb el seu treball de recuperació.

Després d'uns dies de treball intens, Guardiola ha donat la primera treva als seus futbolistes, que aquest diumenge gaudiran del primer dia de festa, i per dilluns hi ha programades dues sessions d'entrenament, una al matí i una altra a la tarda. Els jugadors blaugrana continuaran posant-se a punt a la Ciutat Esportiva abans de disputar el primer amistós, dijous que ve, contra el Valerenga noruec a Oslo.

Sergio Busquets: "Tindrem tanta o més ambició que l'any passat"

Sergio Busquets, migcampista del Barcelona, ha promès que el seu equip mantindrà l'ambició durant la temporada que ve després de sumar dues lligues consecutives, i ha assegurat que el seu entrenador, Pep Guardiola, garantirà que el grup de jugadors mantingui la motivació durant tot el curs. "Si aquest grup ha destacat per alguna cosa és per ser guanyador i per tenir molta ambició. Tenim moltíssima motivació, la mateixa o encara més que l'any passat", ha comentat l'internacional espanyol en declaracions als mitjans oficials del club.

Busquets, campió del món amb la selecció espanyola a Sud-àfrica, tornarà als entrenaments el 9 d'agost a les ordres de Guardiola, l'encarregat de mantenir el nivell psicològic del vestidor. "No permetrà que ens relaxem en cap moment. Si no guanyem títols aquesta temporada, no serà per falta d'ambició", ha afegit. Busquets també ha expressat el seu desig, "pel bé del futbol", que la baralla per la Lliga no es limiti a un pols Barça-Madrid. "Tant de bo que altres equips puguin ficar-se també en aquesta baralla, encara que 'a priori', per pressupost i per la qualitat de la plantilla, el Barça i el Madrid en són els dos grans candidats".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut