Futbol

El Barça perdrà Bojan i Fontàs durant un mes per la celebració del Mundial sub-20 d'Egipte

Guardiola haurà de continuar fent equilibris. Tot i haver recuperat Andrés Iniesta i celebrar ja el retorn d'alguns dels internacionals de cara a reprendre el campionat de Lliga, el tècnic blaugrana ha tornat a evidenciar la poca profunditat de la seva plantilla. Primer, amb la lesió del jove Thiago, que tenia reservat una major presència al primer equip durant l'absència de Keita i Touré per la Copa Àfrica. I ara, per la convocatòria de Bojan i Fontàs durant un mes per la disputa del Mundial sub-20 a Egipte.

Actualitzat
Guardiola recupera efectius però també en perdrà ja que tant Bojan, que tot just s'ha recuperat de la lesió, com Andreu Fontàs, un altre dels joves molt ben valorats pel tècnic, no es reincorporaran a la disciplina del Barça els pròxims dies.

I és que tots dos han estat convocats per jugar amb Espanya el Mundial sub-20 que del 24 de setembre al 16 d'octubre se celebrarà a Egipte. Els jugadors es concentraran ja el dia 14.

Sobre el camp d'entrenament, l'equip s'ha exercitat aquesta tarda amb la resta d'internacionals que dimecres van disputar partits de seleccions. Una de les novetats ha estat Txigrinsqui, juntament amb Gabi Milito, que ha estat de visita a la ciutat esportiva. La bona notícia és que Rafa Márquez, com Iniesta, ja ha rebut l'alta. Només les absències de Messi i Alves, que no arribaran fins demà, han evitat que Guardiola ja pogués treballar amb tots els seus homes. 



NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut