El Barça perd al Palau (70-90) amb un Madrid que iguala la sèrie i recupera el factor pista

El Madrid ha empatat l'eliminatòria amb el Barça després de guanyar al Palau el segon partit de l'última fase del "play-off" (70-90)

Llull i Tomic han obert un partit que s'ha posat ben aviat de cara per al Madrid. Els blaugrana s'han vist superats per un conjunt blanc que ha dominat totes les facetes del joc i que ha anat agafant avantatge al marcador. De fet, Llull ha estat el més destacat dels blancs. Ha anotat quinze punts en el primer quart, que ha acabat amb un 12 a 28 al marcador. Satoranski, recuperat de les molèsties, ha jugat, però sense gaire encert en els primers minuts.

Vezenkov ha iniciat el segon quart amb un triple, però ha estat només un miratge, ja que els madrilenys han anat prenent avantatge fins arribar a tenir una renda de 21 punts d'avantatge respecte als de Xavi Pascual. Tot i la superioritat del Madrid, els blaugrana s'han encomanat a Pau Ribas, Ante Tomic i Perperoglou per anar reduint diferències amb un parcial d'11 a 0 (27-37). Al descans s'ha arribat amb el 32 a 44 al marcador i amb el Barça imposant-se al parcial per primer cop (20-16).

Satoranski s'ha anat animant després del descans per conduir el joc dels blaugrana. Juan Carlos Navarro, amb un triple, ha ajustat el marcador (43-49) i ha anat frenant l'embranzida inicial del Madrid. El domini del rebot ha estat pels de Pascual, que també han pecat d'errades d'encert. Quan semblava que s'apropaven en el final del tercer quart (58-66), el Madrid s'ha encomanat al mexicà Ayón, que amb 19 punts ha acompanyat Llull, amb 20, com a màxims anotadors pels de Pablo Laso. El Madrid s'ha acabat imposant en l'últim temps i empata l'eliminatòria guanyant el factor camp. Tomic, amb 14 punts, i Peperoglou, amb 10, han estat els màxims anotadors pels blaugrana.