Jordi Vinyals és l'entrenador del Barça juvenil.

El Barça perd al camp de l'Ajax i encaixa la primera derrota a la Champions juvenil (1-0)

El Barça ha encaixat al camp de l'Ajax la primera derrota a la Champions juvenil. El txec Václav Cerny al minut 59 ha fet l'únic gol del partit, una derrota que deixa els blaugrana segons del grup F a tres punts dels holandesos.

El Barça ha encaixat al camp de l'Ajax la primera derrota a la Champions juvenil. Els blaugranes, actuals defensors del títol, s'han pogut avançar amb un xut d'Enguene que s'ha estavellat al pal però en la represa han acabat perdent per culpa d'un solitari gol del txec Václav Cerny al minut 59. Amb aquesta desfeta l'equip de Jordi Vinyals cau a la segona posició del grup F a tres punts del conjunt holandès.