Futbol sala

El Barça perd a la pista del Ribera Navarra (4-3) el primer partit del "play-off" dels quarts de final de la Lliga de futbol sala

El conjunt de Marc Carmona dominava per 0-3 al minut 22 i ha acabat cedint el triomf

L'Aspil Vidal ha guanyat el Barça en el primer partit del "play-off" dels quarts de final, al millor de tres, per 4-3, després d'una remuntada dels navarresos.

L'Aspil Vidal ha establert un sistema de joc defensiu que ha fet que els primers minuts del partit hagin estat molt densos. Amb l'entrada a pista de Lin, el Barça ha tingut les primeres ocasions. El primer gol del conjunt blaugrana ha arribat als cinc minuts per part de Sergio Lozano, el més destacat durant tot el primer temps. Els navarresos han tingut la primera ocasió en una rèplica immediata amb un xut de Jesús Izquierdo.

El conjunt de Marc Carmona ha tingut la possibilitat del segon gol en una falta de Rubi sobre Ferrao en el minut deu. El porter de l'Aspil Vidal, Juan Bosco Molina, ha impedit el gol amb una gran parada. Uns minuts després, polèmica per un possible penal no xiulat a favor del Barça en caure Sergio Lozano dins de l'àrea. A set minuts del descans, Lin ha ampliat l'avantatge (0-2).

L'inici de la segona part ha donat més tranquil·litat al Barça, que als dos minuts ha posat el marcador 0 a 3 amb un gol de Ferrao. L'Aspil ha tingut una ocasió immediata per part de David García, però el porter blaugrana, Paco Sedano, ho ha impedit. Els de "Pato", però, han aconseguit el primer gol gràcies a l'exblaugrana Roger Serrano, que ha aprofitat un error de Lin. L'Aspil ha tingut una altra ocasió en la pèrdua d'una pilota per part del blaugrana Sergio Lozano, però Hamza no ha definit. Qui sí que ha encertat ha estat el català Roger Serrano, que ha donat el 2-3 a onze minuts del final. Bateria, que ha tingut diverses ocasions durant el partit, ha tingut l'oportunitat de fer el quart del Barça.

El pivot dels navarresos, José Antonio Fernández, ha igualat el partit en anotar el tercer de l'equip. El gadità ha dedicat el gol al seu company "Andresito", que està lesionat i no ha jugat el partit. En una assistència de Sergio Lozano, Aicardo ha tingut l'oportunitat de desfer l'empat. Però, ha estat David Palmas a dos minuts del final, qui ha donat la victòria als de Navarra, que ha tancat el marcador amb 4-3.