Oleson, un dels jugadors destacats dels blaugrana (EFE)

El Barça pateix però reacciona al tercer quart i es menja el Gipuzkoa Basket (71-58)

Els blaugrana han patit durant la primera part però han sabut reaccionar i la parella Abrines - Satoransky ha marcat la diferència

El F. C. Barcelona ha patit per guanyar el Gipuskoa Basket (71-58) i no ha aconseguit entrar al partit fins al tercer quart.

Durant la primera part els blaugrana no han sabut marcar la diferència davant un Gipuskoa, 14è en la classificació, que ha aguantat, arribant al final dels primers deu minuts només un punt per sota (18-17). El segon quart ha seguit la mateixa tònica, els de Pasqual, adormits, no han sabut reaccionar i els de Ponsarnau se n'han aprofitat, arribant a la mitja part dos punts per sobre 34-36.

El tercer quart, però, ha estat clau. El Barça ha sortit endollat i s'ha embutxacat un parcial de 27-11 que ha trencat el partit. La parella Abrines (amb 16 punts i 23 de valoració) - Satoransky (amb 12 punts i 11 de valoració) i la bona defensa de Brad Oleson han estat importantíssims per la recuperació de l'equip blaugrana que arribava a l'últim quart amb 14 punts de renda (61-47). Els últims minuts han estat només un tràmit i el resultat final 71-58 ha fet oblidar la complicada primera part que han patit els blaugrana.