El Barça pateix en un final de partit ajustat per guanyar el Nanterre per 78 a 82

El Barça ha guanyat a la pista del Nanterre, revenjant-se així de la derrota patida davant els francesos al Palau. Lorbek ha tornat a jugar, després de sis mesos inactiu. En els tres minuts que ha estat en pista, l'eslovè ha deixat bones sensacions.

El Barça ha guanyat el Nanterre per 78 a 82, després d'uns minuts finals de patiment quan havia arribat a dominar amb comoditat l'enfrontament. Juan Carlos Navarro ha superat Jaka Lakovic com a segon jugador amb més tirs lliures de l'Eurolliga, només per darrere ja de Marcus Brown. Lorbek ha reaparegut. En els tres minuts que ha estat en pista ha deixat bones sensacions.

El Nanterre ha repetit el plantejament que li va permetre endur-se la victòria del Palau. Un bàsquet molt físic, carregant molt el rebot en atac i posant moltes mans en defensa. Els francesos han començat amb un pèssim percentatge en el llançament, però gràcies al seu control del rebot ofensiu han mantingut el partit igualat davant un Barça que tampoc estava gaire encertat. La sortida de Dorsey ha permès als blaugrana discutir el domini físic dels locals, però llavors Ali Traore i Deshaun Thomas han encertat els seus llançaments per arribar al final del primer quart 19 a 17.

Amb el problema del rebot resolt, el Barça ha jugat més tranquil en atac. Els de Xavi Pascual han obert una primera bretxa en el marcador (19-26, parcial de 0 a 9). Lorbek ha tornat a jugar en aquest segon quart, després de sis mesos inactiu. L'eslovè ha anotat les dues primeres pilotes que li han arribat. Lampe, amb 10 puns en aquest període, ha contrarrestat els minuts d'encert del Nanterre amb Lighty i Daniels. El Barcelona s'ha anat al descans guanyant de 10, 37 a 47, després d'un triple llunyà de Navarro.

El tercer quart s'ha iniciat amb una fase de joc més obert, amb una alta anotació fruit de l'intercanvi de cistelles. Els francesos han tornat a plantejar problemes al Barça en el rebot ofensiu i amb la seva anotació interior, i Xavi Pascual ha donat entrada de nou a Dorsey. Amb els blaugrana en bonus, el Nanterre ha tret molt profit des de la línia de tirs lliures, però no ha pogut rebaixar la renda. Al final d'aquest període el resultat ha estat de 57 a 66.

A l'últim quart els locals han endurit la defensa per intentar capgirar el marcador. Han rebaixat l'anotació del Barça, però la manca d'encert els ha impedit treure el màxim profit d'uns minuts de joc embogit. Tot i això, a falta de 45 segons, els francesos s'han posat només dos punts a sota després d'encadenar dues cistelles de tres punts. El Nanterre fins i tot ha tingut una possessió per guanyar o forçar la pròrroga. David Lighty no ha encertat en la seva penetració a cistella i Abrines ha anotat el definitiu 78 a 82.