Sigurdsson ha estat el màxim golejador del Barça, a Osca
Handbol

El Barça passa per sobre de l'Osca i amplia les diferències al capdavant de la Lliga Asobal (22-43)

Tot i la baixa de Nikola Karabatic, els blaugrana han demostrat des del primer minut la diferència abismal entre els dos equips i han sumat una nova golejada d'escàndol. La derrota del Naturhouse a Benidorm dóna als blaugranes fins a 8 punts de renda al capdavant de la classificació, quan falten 8 jornades per al final

El Barça ha esclafat sense pietat l'Osca per un contundent 22-43 i continua intractable a la Lliga Asobal, amb 22 victòries en 22 jornades. Tot i la baixa de Nikola Karabatic, els blaugrana han demostrat des del primer minut la diferència abismal entre tots dos equips i han sumat una nova golejada d'escàndol.

Per a l'equip blaugrana, que va estar a punt de doblar els adversaris en el marcador, va destacar l'islandès Gudjon Sigurdsson, autor de 10 gols -dos dels quals, de penal-, sense cap errada. També cal anotar el debut amb el primer equip de Víctor Sáez, que ho va celebrar fent tres gols seguits a les acaballes.

Cau el Naturhouse

El triomf acosta una mica més el Barça al títol, pel fet que el seu principal perseguidor, el Naturhouse La Rioja, va caure (28-26) a la pista del Benidorm. L'equip d'Albert Rocas i Juanín García es queda, després d'aquesta desfeta, a vuit punts del Barça, a falta de vuit jornades per a la conclusió del campionat.