Ambient distès a Istanbul per acabar la fase de grups
Handbol

El Barça passa com a primer la fase grups de la Champions d'handbol després d'una victòria a la pista del Besiktas (25-29)

Els homes de Xavi Pascual han obtingut una victòria plàcida davant d'un rival que ja no s'hi jugava res

L'última jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions d'handbol ha reservat al F. C. Barcelona el partit més plàcid que deu haver tingut mai un equip estranger de qualsevol a una pista turca. Xavi Pascual havia planificat el partit sabent-se classificat per a la pròxima fase i fins i tot ha reservat alguns dels homes importants de l'equip, substituint-los per jugadors joves.

En un partit sense estridències, el Barça no ha dominat sempre a plaer, especialment en els primer compassos, però sí que s'ha pogut guanyar un mínim avantatge aviat, i l'ha anat ampliant a un gol més amb cada quart d'hora que el cronòmetre feia passar. Així, per una lògica no escrita, el marcador del descans, 12 a 14, s'ha convertit en el 25 a 29 del final.

Com a principals golejadors, el Barça ha comptat amb Rutenka i Lazarov, amb set dianes cadascun, més cinc de Melian i tres de Sigurdsson i Jallouz. El màxim anotador del partit, però, ha estat Ramazan, del Besiktas, amb vuit. El Barça passarà a la segona fase de la Champions amb un balanç de vuit victòries, un empat i una derrota. Els turcs deixen la competició havent guanyat només un partit i perdut els altres nou.