Diego
Diego celebra el 3-1 amb els seus companys
Futbol sala

El Barça passa a les semifinals de la lliga de futbol sala en vèncer el Palma per segona vegada (5-1)

Ferrao ha obert el marcador i un doblet de Diego i dos gols d'Aicardo i Lozano a les acaballes han sentenciat a favor dels d'Andreu Plaza, que s'enfrontaran amb l'ElPozo Múrcia en les semifinals

El FC Barcelona Lassa s'ha classificat per a les semifinal de la lliga de futbol sala després de la segona victòria (5-1) contra el Palma Futsal aquest divendres al Palau Blaugrana. Després de l'inici d'aquests quarts de final a Manacor, amb un triomf més fàcil del que es podia esperar (2-5), el segon matx ha tingut un altre color i l'equip d'Andreu Plaza, tot i haver dominat, s'ha trobat al davant un rival més competitiu.

El visitants han pressionat amb encert la sortida de pilota del Barça i han sabut resistir en defensa, de tal manera que no han permès el primer gol fins al minut 11. Les primeres ocasions d'Aicardo i Joao han tingut resposta per part de Fávero, el jugador visitant més intens, que per moments ha semblat omnipresent.

Tot ha canviat quan Ferrao s'ha posat els galons. Ha tingut dues ocasions poc perilloses en el minut 10 i, poc després, ja no ha tingut pietat en connectar una passada precisa de Diego, des de la dreta fins al segon pal, que ha obert el marcador.

El partit ha quedat encarrilat en l'últim minut abans del descans. Una estrebada de Chicho ha estat castigada amb doble penal, i Diego l'ha executat perfectament per posar el 2-0.

Potser per la frustració de veure's tan en desavantatge després de vint minuts de bon joc, el primer temps s'ha acabat amb un incident lleig, que Vadillo ha provocat amb una falta molt dura sobre Adolfo just quan sonava la botzina. A més, s'ha encarat amb el barcelonista quan aquest li ha demanat explicacions. La picabaralla s'ha acabat amb una confusió de l'àrbitre, que ha ensenyat la targeta a Fávero, i això ha fet que tots dos equips continuessin amb els ànims encesos fins al túnel de vestidors.

No hi ha hagut més violència i la represa s'ha dut a terme amb normalitat. El Barça s'ha sentit més còmode, però ha anat perdent intensitat, i el Palma ho ha aprofitat per reduir la distància. En una falta al minut 26, Joselito ha enganyat Sedano. El porter s'esperava una jugada d'estratègia i s'ha trobat un xut directe molt col·locat, que no ha pogut d'esviar bé amb els peus. En descàrrec de Sedano, val a dir que trenta segons més tard ha estat molt encertat en aturar una acció de Fávero que hagués significat un preocupant 2-2.

Això ha obligat els blaugranes a centrar-se en evitar el tercer partit. Al minut 31, Diego ha fet la sentència amb una rematada potentíssima des de la frontal després d'haver-se escapat de la defensa gràcies a una triangulació mil·limètrica amb Ferrao.

Amb el 3-1, el Palma ha jugat els últims cinc minuts amb el porter-jugador i a la desesperada. Ha assumit massa riscos i això ho han aprofitat primer Aicardo i després Lozano per crear més perill en els espais del davant i posar el 5-1 definitiu quan ja només restaven segons de partit.

En les semifinals, el Barça es trobarà l'ElPozo Murcia, que s'ha desfet del Paníscola amb contundència (9-0), també en el segon partit.