Bartomeu farà cas dels assessors fiscals del club.
Barça

El Barça pagarà els 9,1 milions d'euros a Hisenda presumptament eludits en el fitxatge de Neymar

El Barça ha decidit pagar a Hisenda els 9,1 milions d'euros amb què la fiscalia i el jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz han quantificat els impostos presumptament eludits en la contractació del brasiler Neymar. Segons informa aquest diumenge el diari "La Vanguardia", els assessors fiscals així ho han recomanat al club, per rebaixar les conseqüències penals i administratives de la demanda judicial.

Actualitzat
El Barça ha decidit pagar a Hisenda els 9,1 milions d'euros amb què la fiscalia i el jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz han quantificat els impostos presumptament eludits en la contractació del brasiler Neymar.

Segons informa aquest diumenge el diari "La Vanguardia", els assessors fiscals així ho han recomanat al club, per rebaixar les conseqüències penals i administratives de la demanda judicial. El Codi Penal estableix una sanció de fins a sis vegades la quantitat defraudada. És a dir, que si fos condemnat, el club hauria de pagar, a més dels 9,1 milions suposadament defraudats, una multa que podria pujar fins als 54 milions.
 
Amb la reparació del dany que implica la presentació d'una declaració complementària per la quantitat presumptament defrauda, el Barça podria reduir fins al 62 per cent l'import de la sanció, per la qual cosa només pagaria uns 5,5 milions d'euros de multa en el cas que finalment sigui condemnat. La decisió final, en qualsevol cas, haurà de ser ratificada, aquest dilluns, en la reunió ordinària de la junta directiva.
Anar al contingut