Barça

El Barça ofereix un xec en blanc a Pep Guardiola perquè renovi

Segons ha pogut saber TV3, el Barça ha ofert un xec en blanc al de Santpedor perquè renovi. El tècnic farà pública demà la decisió, un cop ho hagi explicat als jugadors al matí. Sandro Rosell i Andoni Zubizarreta es van reunir ahir amb Guardiola.

Actualitzat
Va ser acabar la semifinal de Champions i començar la rumorologia. Ahir, o avui, havia de ser el millor moment perquè Pep Guardiola anunciés si continua o no a la banqueta del Barça. Ahir, res. I avui, de moment, tampoc. La decisió ja podria estar presa. Sandro Rosell, amb qui Guardiola ja es va reunir ahir, li va oferir pràcticament un xec en blanc i de temps fins al partit contra el Rayo per donar una resposta definitiva.

Rosell serà el primer a saber la decisió, però abans de fer-la pública, la llei no escrita del vestidor obliga que els següents a saber-ho siguin els jugadors. Demà tornen els entrenaments i segurament veurem el desenllaç de tots aquests dubtes.

Motius per continuar i per no fer-ho

D'arguments per continuar en té. Després de tres anys plens de títols, no trobaria just deixar l'equip just ara, després d'haver dit adéu a la Lliga i a la Champions. I a més, la resposta del Camp Nou al final del partit amb el Chelsea és una motivació afegida. El fet que ja s'hagi estat planificant la pròxima temporada amb renovacions, o que aquest estiu l'equip no faci cap gira, tindrien el seu segell.

Però també té motius per deixar-ho. L'esgotament, la pressió o el fet que Guardiola sempre ha cregut que els cicles no poden allargar-se més de 4 anys. El desgast per les circumstàncies viscudes per Éric Abidal, i sobretot, per la seva mà dreta, Tito Vilanova, també hi ajudaria, afegit a que el tècnic considera que a la plantilla s'hi haurien de fer ajustos, i algun seria difícil.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut