Barça

El Barça ofereix 15 milions d'euros més Hleb per Mascherano, però els anglesos no ho accepten

Queden nou dies perquè s'acabi el termini dels fitxatges d'estiu. L'entrenador del Barça, Pep Guardiola, va dir que es conformava amb el Barça que té, però sembla que des dels despatxos continuen intentant donar-li una alegria. El tècnic pot tenir en breu la peça que li falta al projecte de la temporada 10/11 després de la marxa de Touré Yaya. I és que Mascherano ja ha arribat a un acord amb el club per traslladar-se a Barcelona el més aviat possible. Ara falta convèncer un Liverpool disposat a traspassar el jugador però massa capficat amb el seu preu. El club blaugrana ofereix 15 milions més Hleb, però els anglesos no volen el jugador bielorús i demanen més diners.

Actualitzat
El Barça continua negociant amb el Liverpool pel fitxatge de Javier Mascherano. Els anglesos n'han fixat el traspàs en 26 milions d'euros i han refusat una primera oferta del Barcelona de 15 milions fixos més 5 de variables en funció del seu rendiment. Per abaratir l'operació, els blaugranes volien afegir un dels homes descartats per Guardiola, Alexander Hleb, però l'entrenador dels "reds", Roy Hodgson, no vol el jugador bielorús.

El migcampista argentí és la primera opció del Barcelona per cobrir la baixa de Touré, però el club català no està disposat a pagar una quantitat que s'acostaria a la que va rebre per la venda del jugador ivorià al Manchester City. Precisament, aquest vespre Touré i Mascherano es podrien veure les cares en la segona jornada de la Premier League, la lliga anglesa. Això si no es tanca abans un acord entre el Liverpool i el Barça.

Als 26 anys i, després de tres temporades al Liverpool, Mascherano ha decidit canviar d'aires. El 15 d'agost podria haver estat el seu comiat d'Anfield Road, en la primera jornada de la lliga anglesa. Hodgson el va reservar en la prèvia de la Champions de la setmana passada, conscient que molt probablement marxarà i que, si el feia jugar, aquesta temporada ja no podria disputar la principal competició europea amb cap altre club.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut