Bàsquet

El Barça ofega el FIATC Joventut al Palau i s'imposa clarament en el primer partit del "play-off" (77-55)

L'equip de Xavi Pascual sempre ha portat la inciativa davant un rival incapaç de superar la teranyina defensiva dels blaugrana. La bona direcció de Satoransky i el domini d'Ante Tomic a la pintura han marcat les diferències en un primer partit molt desigual

David CarballoActualitzat

El Barça ha colpejat primer al Palau davant un FIATC Joventut que ha arribat als "play-off" pel títol de la Lliga Endesa amb el dipòsit pràcticament buit de benzina. Els blaugrana, més sencers físicament, sempre han portat la iniciativa en el marcador davant un rival amb molts problemes per jugar amb velocitat i han acabat sumant una clara victòria (77-55).

La Penya s'ha estavellat contra la teranyina defensiva dissenyada per Xavi Pascual i quan els verd-i-negres no poden córrer, pateixen de valent. La manca d'encert en el llançament exterior ha agreujat els problemes de l'equip de Salva Maldonado, superat clarament pel Barça en totes les facetes del joc. Satoransky i Marcelinho han dirigit amb encert el joc del Barça i han superat la parella Mallet-Hannah, Tomic ha estat l'amo i senyor de la pintura i cap pivot verd-i-negre l'ha pogut aturar i Doellman i Abrines també han aparegut per acabar d'ensorrar les opcions verd-i-negres d'intentar donar la sorpresa al Palau.

Insuficient millora del Joventut

Al final del primer quart, el Barça ja guanyava per un clar 23-10 i al descans la diferència era de 21 punts (42-21), una clara demostració de l'enorme superioritat dels locals. En la represa, el FIATC Joventut ha millorat en atac després de dos primers quarts nefastos però el Barça, sempre molt intens, no ha donat cap opció i no ha deixat escapar el primer triomf de la sèrie. Ante Tomic, amb 14 punts i 7 rebots, ha estat el màxim anotador del derbi, mentre que Demond Mallet, amb 13, s'ha salvat de la desfeta general del seu equip.

Aquest dissabte, en directe per Esport3 a partir de les 18.30 hores, es disputarà a l'Olímpic de Badalona el segon partit del "play-off" de quarts de final. Un partit a cara o creu per als verd-i-negres, que intentaran guanyar per forçar el tercer i definitiu matx al Palau si no volen acomiadar-se de la lluita pel títol a la primera després de sis anys d'absència.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut