Barça

El Barça obrirà l'1 d'agost el procés de sol·licitud d'entrades per a la tornada de la Supercopa

Dimecres vinent, 1 d'agost, a les 10 del matí, el Futbol Club Barcelona obrirà el procés de sol·licitud per comprar entrades per al partit de tornada de la Supercopa d'Espanya al Santiago Bernabéu. El club disposa de 575 entrades, de les quals 390 seran per a socis.

Actualitzat
Dimecres vinent, 1 d'agost, a les 10.00 h, el Futbol Club Barcelona obrirà el procés de sol·licitud d'entrades per al partit de tornada de la Supercopa d'Espanya al Santiago Bernabéu. Aquest procés, que durarà fins el dijous 2 d'agost a les 19 hores, serà exclusius per a socis i caldrà fer-lo a través d'un formulari disponible a la secció d'entrades al lloc web www.fcbarcelona.cat.

El club disposa de 575 localitats, 390 de les quals es repartiran entre els socis, 98 entre les penyes i 86 es destinaran a compromisos del club i patrocinadors. Cada soci podrà fer una única petició d'una entrada, però en un mateix formulari hi haurà la possibilitat d'inscriure fins a quatre peticions de socis.

Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert i, en cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dilluns 6 d'agost se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. El preu oscil·larà entre els 40 euros, la més barata, i els 145 euros, la més cara.

Pel que fa a les entrades per al partit d'anada, el club recorda a la seva pàgina web que, com l'any passat, la Supercopa espanyola no està inclosa en l'abonament per a la temporada 2012-2013.
Anar al contingut