Futbol Sala

El Barça obre les semifinals contra ElPozo Múrcia amb un triomf contundent gràcies a Sergio Lozano i Ferrao (5-2)

El FC Barcelona ha guanyat clarament ElPozo Múrcia en el primer partit de les semifinals de la Lliga per 5 a 2, amb Sergio Lozano com a dinamitzador del joc i Ferrao com a finalitzador de les jugades

El FC Barcelona ha obert la semifinal de la LNFS al millor de 3 partits davant ElPozo Múrcia amb un triomf al Palau Blaugrana per 5 a 2, tot i que els visitants han estat els primers a marcar. Ho han fet en el minut 4, amb un gol d'Adri. Els murcians han estat a punt de fer el segon només 1 minut més tard, però Paco Sedano ha aturat el xut de Lima. Aquesta intervenció el porter blaugrana ha originat la jugada que ha permès Lin empatar a 1. L'entrada en pista de Sergio Lozano ha trencat l'enfrontament.

En el minut 10, a la contra, ha donat l'assistència a Ferrao perquè el seu company fes el 2 a 1. Només 32 segons més tard, Lozano ha recuperat una pilota i ha tornat a assistir a Ferrao en l'acció del 3 a 1. El futbolista d'Alcalá de Henares ha tingut tres oportunitats per rematar un rival absolutament noquejat, però primer Fabio i després la falta d'encert li han impedit tancar el partit abans del descans.

El partit s'ha escalfat en els primers minuts de la segona part. Wilde ha estat a punt de veure una segona targeta groga que hagués significat la seva expulsió. ElPozo ha optat pel porter-jugador quan encara faltaven molts minuts. I Sergio Lozano, sense cap mena d'oposició després d'haver-se quedat reclamant un possible penal no xiulat, ha fet el quart gol dels de casa en el minut 25. Cinc minuts més tard Ferrao ha completat el seu hat-trick.

El matx, ja sentenciat, ha entrat en una fase més tranquil·la, amb el Barça tancat al voltant de la seva àrea guardant forces i seu contrincant buscant maquillar la seva derrota. L'equip murcià, però, no s'ha estat de protagonitzar alguna acció massa brusca. A 3 minuts del final, Miguelín ha fet el segon gol dels visitants. Dos minuts més tard, Adri ha xutat fora un penal assenyalat contra Aicardo. El segon partit de la sèrie serà el dissabte 30 de maig a la pista d'ElPozo Múrcia.