Barça

El Barça obre la temporada amb les proves mèdiques, amb la novetat d'Adriano

El Barça 2010-2011 ja s'ha posat en marxa. A primera hora del matí, 10 futbolistes del primer equip i 18 del filial han començat a passar les revisions mèdiques, que duraran fins a la tarda. Entre els convocats per a aquesta primera jornada, l'últim fitxatge de l'equip, el brasiler Adriano, que l'han presentat oficialment aquesta tarda. També la resta de futbolistes que no van jugar al Mundial de Sud-àfrica, com Keita o Ibrahimovic, entre d'altres. Els mundialistes s'hi aniran incorporant de forma progressiva. Els últims a fer-ho seran els jugadors de la selecció espanyola, que tenen permís fins al 9 d'agost. Aquest dimarts hi haurà el primer entrenament.

Actualitzat
En total, 10 jugadors del primer equip (Pinto, Maxwell, Milito, Adriano, Víctor Sánchez, Keita, Hleb, Bojan, Ibrahimovic i Jeffren) i 18 del Barça B (Oier, Miño, Masip, Dalmau, Sergi Gómez, Armando, Fontàs, Muniesa, Martí Riverola, Ilie, Víctor Vázquez, Sergi Roberto, Jonathan dos Santos, Edu Oriol, Tello, Benja, Jonathan Soriano i Nolito) són els que han passat les proves mèdiques. Primer s'han sotmès a les anàlisis de sang i d'orina a la Ciutat Esportiva i tot seguit, s'han dirigit al Camp Nou per superar la resta de proves mèdiques, entre les quals, una antropometria, un ecocardiograma, un electrocardiograma, proves podològiques i proves d'esforç. 

A la tarda, a partir de les set, s'ha fet la segona part d'aquestes proves i, un cop finalitzades, jugadors i cos tècnic han sopat plegats a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva.

Henrique, finalment, no s'hi ha presentat, ja que té permís del club per incorporar-se una setmana més tard, atès que està negociant la seva sortida del club.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut