Barça

El Barça obre expedient disciplinari a un soci que va insultar el president Rosell en una piulada al Twitter

El Barça ha obert un expedient disciplinari a un soci a causa d'una piulada al Twitter en què insultava el president del club, Sandro Rosell. El soci Marc Estarriola ha rebut una carta per part del club en la qual se li anuncia la incoació d'un expedient, segons recull l'article 69 dels estatuts del club.

Sandro Rosell, president del Barça.

El Barça ha obert un expedient disciplinari a un soci a causa d'una piulada al Twitter en què insultava el president del club, Sandro Rosell. El soci Marc Estarriola ha rebut una carta per part del club en la qual se li anuncia la incoació d'un expedient, segons recull l'article 69 dels Estatuts del Club, així com la possibilitat que pugui interessar-s'hi davant l'instructor del cas, circumstància que ha desestimat.

Els comentaris d'Estarriola els va realitzar el 22 d'abril passat quan el Barcelona va anunciar que tots els socis havien d'acudir a les instal·lacions del club per actualitzar les seves dades, dins del procés d'actualització del cens.

"El fill de puta de Rosell m'obliga a anar al Camp Nou a renovar les dades del cens sota amenaça de retirar-me la condició de soci si no ho faig", va publicar Estarriola, que resideix a Girona. En declaracions a RAC1, Estarriola ha admès ser "un mal educat", però ha descartat desplaçar-se a Barcelona per interessar-se per l'expedient que li han incoat.