Barça

El Barça, obligat per la LFP, recupera el projecte de la grada d'animació al Camp Nou

El club, a petició de la LFP, crearà la grada d'animació a la primera graderia del Gol Nord, una zona amb només 117 socis amb seient

Actualitzat

La junta directiva del FC Barcelona ha aprovat complir el requeriment de la Lliga de Futbol Professional (LFP) per a la creació d'un espai d'animació al Camp Nou, d'acord amb el que estableix el reglament de la competició. Aquest reglament de la LFP especifica que tots aquells clubs que tenen grups d'animació organitzats els han d'agrupar en un espai als seus estadis amb unes mesures específiques de tancament, control i accés.

La grada d'animació, que es portarà a terme no per iniciativa del club sinó per imperatiu legal, estarà situada a la zona del Gol Nord, a la primera graderia. Segons el portaveu del Barça, Josep Vives, "serà un projecte per als aficionats locals, amb accessos exclusius i control biomètric". Tots aquests seguidors accediran al camp amb l'empremta dactilar i tots els participants d'aquests grups d'animació estaran controlats pel club i els Mossos d'Esquadra, que tindran un llistat dels aficionats. 

El projecte del nou Camp Nou

Josep Vives no ha volgut parlar sobre la notícia del diari 'Sport' que implicava el vicepresident Jordi Cardoner com el "filtrador" a La Vanguardia del guanyador del concurs de disseny del nou Camp Nou.    

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut