Barça

El Barça no veuria bé que la Federació Espanyola de Futbol obligués l'equip a viatjar el dia abans dels partits

El Barça, en boca del seu portaveu, Toni Freixa, ha expressat en la roda de premsa posterior a la reunió de la junta directiva la seva sorpresa davant les notícies referides a la possibilitat que la Federació Espanyola de Futbol obligui els equips a viatjar el dia abans dels partits, fet que comportaria que el Barça de Pep Guardiola es veiés obligat a variar els seus hàbits. "No en tenim cap constància més enllà de les notícies, però ens sobta, perquè és una norma dirigida només a un club. Volem protegir el nostre entrenador, i si tenim uns hàbits, volem que continuïn així", ha manifestat.

Actualitzat
En la seva compareixença també ha confirmat que el club rebrà 6,2 milions d'euros per tots els partits amistosos de pretemporada, en què farà una gira pels Estats Units. Freixa també ha anunciat dos acords de patrocini amb la marca Seiko -per 2,8 milions d'euros en dos anys- i amb la companyia Telefónica -per 5 milions d'euros en dos anys.

Recuperació de patrimoni

La compareixença de Toni Freixa ha començat amb l'anunci de l'acord amb MCM Group per recuperar la titularitat de la parcel·la de Sant Joan Despí, que havia estat objecte d'un procés de compravenda. "És un acord que ha de satisfer molt tots els socis", ha explicat Freixa en referència a la recuperació del patrimoni.


La graderia jove

El portaveu barcelonista també ha anunciat l'inici del procés per crear una graderia jove al Camp Nou. Per tal de crear el grup d'animació el club vol treballar al costat dels Mossos d'Esquadra i crear una comissió especialitzada per garantir la "política de tolerància zero amb la violència" del club.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut