Bàsquet

El Barça no té els diners per fitxar els germans Gasol, però buscarien la solució per poder fer-ho

L'NBA segueix sense trobar una solució que acabi amb el locaut. Per tant, cada dia agafa més força la possibilitat que se suspengui definitivament la lliga nord-americana de bàsquet. Això fa que els jugadors i els equips vagin prenent posicions. En aquest sentit, els germans Gasol i el Barça estan decidits a unir-se novament. Una benedicció per al club, i també un problema, ja que haurà de buscar uns recursos que ara no té per fer front al pagament de les fitxes.

Actualitzat
Ara mateix, el Barça de bàsquet no es planteja la possibilitat d'incorporar els germans Gasol, i només mourà fitxa si el tancament patronal de l'NBA es confirma. L'equip blaugrana és un dels pocs clubs que no han volgut especular amb aquest tema i ha intentat planificar correctament la temporada. Les coses, però, podrien canviar en poques setmanes i això obligaria els barcelonins a prendre decisions.

La direcció tècnica no preveu la possibilitat d'incorporar Ricky Rubio, atès el notable rendiment de Marcelinho Huertas i que no hi ha dubtes sobre Víctor Sada. El cas dels germans Gasol és diferent, tot i que el club disposa ara mateix de cinc pivots.

Ahir, Sandro Rosell va parlar de la possibilitat, econòmica, d'encarar el fitxatge d'aquests jugadors. "El Barça no té els diners, però això no vol dir que no es puguin trobar altres solucions imaginatives, com ara alguna empresa interessada a patrocinar aquests fitxatges", va explicat Rosell. 

La data límit per decidir si se suspèn l'NBA és el 7 de gener. Fins llavors, el Barcelona no vol entrar en especulacions.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut