Actualitat blaugrana

El Barça no tanca, de moment, cap acord per Chivu i avui negocia amb el Lió per Abidal

El Barça podria tancar avui el fitxatge d'Eric Abidal, que podria costar uns 14 milions d'euros. L'acord amb el jugador és total, amb un contracte per quatre temporades, i avui, a Lió, hi haurà trobada entre la directiva blaugrana i la de l'Olympique. Més complicada serà l'arribada de Chivu. La Roma el subhasta al millor postor i el Barça ja estudia possibles recanvis, com el deportivista Andrade o Pepe, un dels centrals del Porto. Mentrestant, Motta, que ahir es va reunir amb Txiqui, ha demanat que el club en faciliti la sortida.

Actualitzat

Dues reunions en dos dies. La Roma va enviar dos emissaris a Barcelona per negociar directament amb el Barça el traspàs de Chivu. La primera reunió, dimarts fins a la una de la matinada. I la segona, ahir al migdia. Per part del Barça, Txiki Begiristain i com a màxim responsable de la delegació romana Daniele Prade, director esportiu de la Roma. El Barça ofereix 14 milions i la Roma, oficialment, manté que el preu és de 18 milions, però també assegura que l'oferta del Barça és interessant. De tot plegat, el que va transcendir és que el Barça té permís de la Roma per negociar directament amb el jugador. Els emissaris de la Roma van tornar a Itàlia la mateixa tarda després de la segona reunió amb Txiki Begiristain. Christian Chivu té sobre la taula ofertes del Barça, l'Inter i el Madrid. Dilluns prendrà la decisió definitiva, segons el seu representant, seguint criteris estrictament econòmics.

Abidal s'apropa

El FC Barcelona i l'Olympique de Lió han acostat les posicions pel traspàs del lateral de l'equip francès Eric Abidal al club blaugrana. Tot i que el conjunt francès demanava 20 milions d'euros i el Barça només n'hi oferia 12, sembla que el traspàs es podria concretar per una quantitat propera als 15 milions d'euros. De fet, el Barça ja està d'acord amb el jugador, que ja ha manifestat el seu desig de fitxar pel club que entrena Frank Rijkaard. L'acord del Barça amb Abidal és per quatre temporades.

Motta vol la carta de llibertat

Txiki Begiristain el va descartar públicament per la temporada que ve i ahir es van reunir cara a cara. Thiago Motta va fer venir el seu representant per buscar una sortida del Barça. Jorge Mendes, representant de Thiago Motta i de Deco i Márquez, es va presentar a les oficines del club a mig matí. Va tenir un primer contacte amb Txiki Begiristain i Ferran Soriano i després, al llarg de la jornada, es va reunir amb el secretari tècnic en diverses ocasions. Motta vol la carta de llibertat. O vol que li facilitin la sortida. S'aferra a les declaracions públiques de Begiristain descartant-lo per la temporada que ve i a les converses que ha mantingut amb el tècnic aquesta temporada. El cas és que Jorge Mendes ha de tornar a tenir contacte amb el Barça en 24 o 48 hores per acabar de rematar l'operació.

D'altra banda, es va confirmar el que va avançar Catalunya Ràdio: Gio van Bronckhorst va ser presentat ahir com a nou jugador del Feyenoord holandès.

Bojan Krkic jugarà al primer equip

També ahir, per primera vegada, un tècnic del Barça va confirmar que Bojan Krkic serà jugador del primer equip la pròxima temporada. Va ser Josep Guardiola, l'entrenador del filial. Fa uns dies els tècnics del Barça van explicar que la pròxima temporada dos jugadors del planter pujarien al primer equip. Un era Giovani dos Santos, però l'altre ningú no volia dir que era Bojan. Ahir sí que ho va fer Josep Guardiola.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut