Barça

El Barça no sap aprofitar l'ensopegada del Madrid i perd a Anoeta amb un autogol de Jordi Alba

Madrid, Atlètic i aquest diumenge a la nit, també el Barça ha perdut a Anoeta aquesta temporada. Els blaugrana han pagat car un autogol de Jordi Alba als dos minuts de partit

Actualitzat

Amb Messi i Neymar fora de l'onze titular, l'equip dirigit per Luis Enrique ha sortit a Anoeta. La Reial Societat ha començat anant a totes i ha trobat el premi en només dos minuts gràcies a un autogol de Jordi Alba. La jugada ha començat a partir d'una pilota lateral que el blaugrana ha rematat amb el cap al fons de la porteria de Bravo. Per tercera temporada consecutiva, el Barça s'ha marcat un gol a Anoeta. Els blaugrana no han abaixat els braços, però tampoc han disposat d'oportunitats bones per perforar la porteria de Rulli. Xavi no ha encertat amb una falta a la frontal com tampoc Pedro després d'una passada de Luis Suárez o un xut llunyà de Mascherano. Tot i la possessió més llarga del Barça, la Reial s'ha posicionat a la perfecció i no ha deixat penetrar amb facilitat el Barça dins de la seva àrea. Fins i tot, el conjunt dirigit per Moyes ha posat contra les cordes els homes de Luis Enrique amb una centrada de De la Bella que Xabi Prieto no ha arribat a temps i quan Canales s'ha burlat de Montoya per dirigir un xut a Bravo que ha refusat amb encert.

Luis Enrique ha fet sortir Messi a la segona i ha sacrificat Munir. Deu minuts més tard, ha entrat Neymar per Pedro. Amb els dos jugadors al terreny de joc, el Barça ha creat més, però la Reial Societat també ha provat de fer mal. Ha estat a punt en una mala sortida de Bravo que Xabi Prieto ha aprofitat per rematar per sobre del travesser. A mesura que han passat els minuts, el Barça ha anat avançant metres, però les jugades traçades no han trobat el camí adequat davant d'un equip ben posicionat que ha defensat aferrissadament els tres punts. La Reial Societat menté el sobrenom de matagegant, ja que al Madrid i a l'Atlètic aquesta nit també s'hi suma el Barça.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut