Barça

El Barça no presentarà recurs al Tribunal Suprem per l'acció de responsabilitat contra Joan Laporta

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha anunciat que el club no presentarà recurs al Tribunal Suprem, tot i que ha insistit que el mandat de Laporta va acabar amb pèrdues

Actualitzat

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha anunciat que el club blaugrana no presentarà recurs al Tribunal Suprem contra l'acció de responsabilitat contra Joan Laporta. "La junta directiva ha decidit no recórrer davant del Tribunal Suprem i posar punt final a l'acció de responsabilitat", ha assegurat.

"No comparteixo moltes de les anàlisis de les últimes hores, qualificant de bons i dolents uns i altres", ha dit Bartomeu, que ha volgut deixar clar que, segons el club, la sentència de l'Audiència de Barcelona confirma que el mandat de Laporta va acabar amb pèrdues. "La sentència confirma que el mandat del 2003 al 2010 va acabar amb pèrdues", ha assegurat el màxim mandatari culer, que ha remarcat que la resolució de l'Audiència de Barcelona confirma que durant l'últim any de mandat de Laporta va acabar amb pèrdues. "És inqüestionable", ha sentenciat.

"Lamento que la sentència de l'acció de responsabilitat no acabi amb la incertesa de cara al futur. M'agradaria posar avui punt final a l'acció de responsabilitat. M'hagués agradat tenir una jurisprudència dels jutges", ha conclòs.

Laporta dona la rèplica a les xarxes socials

La resposta de l'altra part en aquest contenciós ha vingut de la mà de l'expresident Joan Laporta, que a les xarxes socials ha respost les paraules de Bartomeu, mostrant la seva disconformitat i exigint, una vegada més des que es va fer pública la sentència definitiva, la dimissió de l'actual president del FC Barcelona:

La sentència deixa ben clar que vam tenir beneficis i és una vergonya que Bartomeu segueixi mentint i tingui tan mal perdre. #Bartudimissio

— Joan Laporta Estruch (@JoanLaportaFCB) May 29, 2017

Sala i Martin reacciona a Esport3

Un altre dels exdirectius denunciats en l'acció de responsabilitat, l'economista Xavier Sala i Martín, ha criticat durament l'exposició de Bartomeu. "Jo el veia nerviós perquè ell sabia que estava en terreny poc ferm, que estava mentint, però ho ha vist tothom", ha afirmat al programa "El Club de la Mitjanit", del canal Esport3.

Sala i Martín, fins i tot, no ha descartat presentar una demanda per danys i perjudicis: "Trobo molt bonic el senyor Bartomeu dient que la cosa s'ha acabat perquè ell ha desistit de presentar un recurs al Suprem. Però ell no decideix això. Si s'acaba o no s'acaba ho decideix una part, però també les altres parts. Nosaltres ara podem decidir portar-los al tribunal per danys i perjudicis".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut