Actualitat blaugrana

El Barça no portarà publicitat a la samarreta durant el mandat de Laporta

Després de gairebé tres anys d'especulacions sobre la publicitat a la samarreta del Barça, aquest dimarts a la tarda s'ha confirmat que no en portarà. Com a molt, hi podrien posar un missatge solidari. El president blaugrana, Joan Laporta, ha confirmat que acabarà el seu mandat sense que hi hagi hagut cap marca comercial a la samarreta del primer equip. El que no es descarta és un lema humanitari, ja que s'ha decidit cedir una part del pressupost del club, el 0,7%, a les Nacions Unides. D'altra banda, el Camp Nou s'obrirà el dia 17 per poder seguir la final de la Champions.

Actualitzat

Messi s'ha incorporat a l'entrenament del Barça més tard que els seus companys, procedent de Madrid, on ha estat un parell de dies en unes jornades de convivència amb la selecció argentina. El "pibito" continua progressant positivament de la lesió, però a una setmana de la final de la Lliga de Campions encara no s'entrena amb el grup i Rijkaard ja comença a tenir assumit que la seva participació contra l'Arsenal seria gairebé un miracle.

Ningú vol pensar en una final amb desenllaç des del punt de penal, però en els entrenaments s'han de considerar totes les hipòtesis. Per això aquest dimarts tothom ha xutat des dels onze metres. Bon resultat: només han fallat Maxi, Edmílson i Van Bommel. Fins i tot Eto'o l'ha encertat.

Capítol a part per a Ronaldinho, que no ha fallat des del punt de penal i que ha tornat a provar fantasies amb la pilota, que han deixat més d'un amb un pam de nas.

Entrades per a París

Han quedat disponibles algunes entrades per a la final de la Lliga de Campions de París. Segons un comunicat de l'exdirectiu Josep Maria Bertomeu, ell i la resta d'exmembres dimissionaris han retornat al club les entrades amb què Laporta els volia convidar, perquè es posin a disposició a partir de la sol·licitud número 16.740, l'última del tall del sorteig fet la setmana passada. El grup d'exdirectius ha considerat inacceptable que Laporta vulgui obtenir un benefici mediàtic i personal amb aquesta acció havent-hi tants socis que se n'han quedat sense.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut