Samuel Umtiti es retira lesionat acompanyat del doctor Pruna durant el partit davant el Celta (EFE)
Barça

El Barça no podrà utilitzar els centrals del filial davant l'Sporting

La lesió de Samuel Umtiti no només priva el Barça del millor jugador fins ara a la defensa, sinó que incideix en una zona castigada ja per la lesió de Mascherano. Davant l'Sporting, a la Champions, no podrà utilitzar els centrals del filial

Actualitzat

La baixa per sanció de Gerard Piqué contra el València ja va fer sonar alarmes a Can Barça. Amb Javier Mascherano encara lesionat, un dels dos llocs de titular requeia en el quart central de la plantilla, el belga Thomas Vermaelen, un jugador tan experimentat com poc utilitzat.

A l'hora de la veritat, Vermaelen va sortir prou ben parat del duel de Mestalla i va demostrar que mentre estigui disponible pot ser un recurs vàlid. Però a l'internacional belga l'acompanya un llarg historial de lesions des que va fitxar per al Barça i ara, sent un dels dos centrals disponibles, se l'hauria de reservar tant com a Piqué, especialment ara que s'ha lesionat el jugador més fiable de l'eix central, Samuel Umtiti, per uns dos mesos.

Carles Puyol, que ha parlat així del defensa francès i dels seus possibles relleus:

El pròxim partit del Barça, aquest dimarts a la Champions davant l'Sporting de Portugal, és intranscendent per al Barça, que ja ha obtingut el pas als vuitens de final de la competició. Però Ernesto Valverde tindrà un problema a l'hora de triar els centrals a l'equip titular: absents per lesió Umtiti i Mascherano, i temptat de preservar Piqué i Vermaelen, el tècnic blaugrana tampoc pot convocar els centrals del Barça B David Costas, Jorge Cuenca, Fali o Santi Bueno: en el seu moment no van ser inscrits i no compleixen els dos requisits bàsics per ser alineats com a jugadors de "llista B" reservada al planter: ser menors de 21 anys i portar més de 2 anys al club. Només Rodri Tarín s'ajusta a les peticions de la UEFA, però ara mateix està lesionat.

Així doncs, Valverde haurà de fer experiments o posar en risc els dos centrals de què disposa.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut