Barça

El Barça no descarta endurir sancions contra les accions fraudulentes

Aviat hi haurà notícies respecte a la falsificació d'entrades de l'últim Barça-Madrid

Actualitzat

El vicepresident del FC Barcelona, Jordi Cardoner, ha explicat aquest divendres, fent balanç de de l'Àrea Social del club, de la qual n'és el responsable, que ben aviat se sabran les decisions de la comissió que estudia el cas de les entrades falsificades de l'últim Barça-Madrid. La lluita contra el frau continua sent un dels grans reptes del club i, ara mateix, l'entitat no descarta endurir les sancions

"I haurà un abans i un després. D'alguna manera ens hem donat compte que, probablement, haurem de tipificar les sancions d'una manera diferent, potser les sancions que s'havien aplicat fins ara no eren suficients per aturar aquesta voluntat d'alguns socis d'infringir, i d'altra banda fer pedagogia. Fer pedagogia vol dir explicar a qui s'està perjudicant quan s'està fent això."  

En la seva compareixença, Cardoner també ha explicat que "el club crearà l'oficina de l'Espai Barça per garantir que tots els socis abonats tinguin informació personalitzada de l'afectació de les obres del Camp Nou".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut