Aleix Vidal
El Barça no té cap intenció de desprendre's d'Aleix Vidal
Barça

El Barça no té cap intenció de desprendre's d'Aleix Vidal

La secretaria tècnica treballa a buscar un altre lateral dret per reforçar la posició del català i fer tornar Sergi Roberto al mig del camp

Actualitzat

Aleix Vidal no haurà de fer les maletes aquest estiu. El de Puigpelat no és en la carpeta de jugadors transferibles. Té contracte fins al juny del 2020 i el Barça no té intenció de vendre'l. La posició de lateral dret és una prioritat per a la campanya 2017-2018, i la secretaria tècnica ja fa dies que treballa en el fitxatge d'un jugador al mercat d'estiu, que es jugaria la titularitat justament amb Aleix Vidal.

Amb aquesta maniobra, Sergi Roberto podria tornar a la seva posició al migcamp, el seu hàbitat natural i on se sent molt més còmode. Aleix, doncs, es troba davant d'una nova oportunitat, després d'una temporada molt difícil. Fins a finals d'any, només se'l veia assegut a la banqueta o menjant pipes a la grada. Al gener va entrar novament en els plans de Luis Enrique i va encadenar cinc partits de Lliga seguits, en els quals va marcar 2 gols i va donar 2 assistències. En el cinquè d'aquests partits, al camp de l'Alabès, greu lesió al turmell dret que va tallar de soca-rel la seva integració a l'equip. Ara ja és en la part final de la recuperació. Objectiu: estar a punt per a la pretemporada.

Anar al contingut