Futbol

El Barça negocia les sortides de Deulofeu i Montoya

El club blaugrana està treballant per trobar una sortida a dos jugadors formats en el planter, però que no compten de cara a la pròxima temporada. En el cas del davanter, el Barça es guardarà una opció de recompra.

Xavier LemusActualitzat

El Barça ha iniciat converses amb l'Everton per al traspàs de Gerard Deulofeu. El davanter gironí, però, no es desvincularia del tot del Barça.

La intenció del club blaugrana és traspassar Deulofeu, però mantenint una opció de recompra durant les dues primeres temporades. Si passat aquests dos anys el Barça no està interessat en el jugador, aquest ja quedarà completament desvinculat del club.

L'Everton és ara com ara el club més interessat en Deulofeu, però no l'únic. El club anglès no és desconegut per a l'extrem de Riudarenes, que ja hi va jugar com a cedit la passada temporada. Sota les ordres del català Robert Martínez, Deulofeu va tenir més continuïtat de la que ha gaudit aquesta temporada al Sevilla.

Una sortida per a Montoya

La renovació de Dani Alves i el fitxatge d'Aleix Vidal -tot i que no podrà jugar fins al gener- sobrecarreguen la posició de lateral dret. Vist que Martín Montoya no compta per Luis Enrique, el jugador de Viladecans té molts números per deixar l'equip aquest estiu. Clubs europeus ja s'han interessat per ell i està previst que el club i el representant del jugador es reuneixin aquesta setmana per trobar una solució.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut