Barça

El Barça nega tenir coneixement d'un suposat espionatge a futbolistes durant l'era Laporta

Al marge de la Copa del Rei, el Barça és notícia per la informació que publica aquest dilluns la revista "Interviú". Aquesta publicació assegura que la directiva de Joan Laporta va contractar detectius per espiar jugadors com Ronaldinho, Deco, Eto'o i Gerard Piqué. Segons "Interviú", els tres primers van cometre actes d'indisciplina. A Piqué el van seguir una setmana i, segons diu l'informe, que va costar 5.000 euros, va fer bondat. La junta de Rosell, a través del seu portaveu Toni Freixa, ha negat tenir coneixement d'aquest tema.

Actualitzat
Un dels que no viatjarà a Ceuta és Gerard Piqué, que és notícia per la informació que publica la revista "Interviú". Segons aquesta publicació, l'anterior directiva va manar investigar Piqué i tres jugadors més: Ronaldinho, Deco i Eto'o. Els seguiments a aquests tres es van dur a terme en l'època de Rijkaard i revelen que tots van cometre actes d'indisciplina, assistint a festes nocturnes. En el cas de Piqué, la investigació es va fer just quan acabava d'arribar al Barça i pel que se'n desprèn, el català va fer bondat. Segons "Interviú", també es van intervenir els ordinadors i correus electrònics de Rijkaard i alguns empleats del club. L'actual junta directiva assegura no tenir-ne constància.

"Due diligence" a disposició del soci

La directiva de Sandro Rosell ha anunciat que posarà la "Due Dilligence" a disposició del soci durant 15 dies. Per fi Laporta, en la seva condició de soci, tindrà accés a la informació de la qual se l'acusa.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut