Barça

El Barça necessita encarrilar la Lliga a Los Cármenes després de la punxada contra el Màlaga

L'equip de Luis Enrique ha de guanyar sí o sí el Granada per tornar-se a endollar en la lluita pel títol. El Granada també necessita un triomf per a sortir de la zona de descens

Actualitzat

El Barça visita aquest dissabte a les 16.00 h l'estadi de Los Cármenes, lloc per on passa la seva recuperació a la Lliga, després de la punxada de la setmana passada amb el Màlaga.

Granada i Barça, tot i tenir objectius diferents, estan necessitats de sumar els tres punts: el Barça per tornar-se a encarrilar a la Lliga i empaitar el Madrid, i el Granada perquè necessita un al·licient per estar més a prop de la permanència.

El Barça, però, torna a un camp on va perdre incomprensiblement la temporada passada mentre es jugava la Lliga amb l'Atlètic de Madrid (1-0). Enguany, l'equip blaugrana, tot i arribar amb el bon gust de boca després d'haver guanyat dimarts el Manchester City (1-2) a la Champions, no pot oblidar la derrota amb el Màlaga (1-0) de l'última jornada de Lliga.

S'espera que Luis Enrique introdueixi algun canvi a l'equip. L'asturià ha convocat 18 futbolistes amb l'absència del sancionat Piqué i de Masip, Sergi Roberto i Douglas, per decisió tècnica. El lateral brasiler ha tornat a quedar fora de la llista, tot i tenir l'alta mèdica. Torna Bravo a la porteria, i és probable que Xavi s'incorpori a l'onze inicial després de seure a la banqueta els dos últims partits, així com Pedro, Adriano i Bartra o Mathieu.

La llista completa de convocats és la següent: Ter Stegen, Bravo, Montoya, Rakitic, Sergio, Xavi, Pedro, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar, Rafinha, Mascherano, Bartra, Jordi Alba, Adriano, Alves i Mathieu.

Un Granada ple de baixes

El Granada, per la seva part, acumula sis partit consecutius sense perdre a casa i, tot i que a priori li serà difícil guanyar els culers, volen repetir la gesta de l'any passat. A més, té l'equip farcit de baixes: Piti, Sulayman Marreh, Diego Mainz, Emanuel Insúa, Juan Carlos Pérez i Adrián Colunga hauran de veure el partit des de la graderia. Els andalusos van tenir una dolorosa derrota davant el Llevant l'última jornada de Lliga i van acabar el partit amb nou homes.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut