Barça

El Barça, motivat per guanyar el primer dels tres duels contra l'Athletic

Els blaugranes s'enfronten a l'equip de Bilbao en tres ocasions en poc més d'una setmana. Aquest vespre serà el primer duel, al Camp Nou. Mathieu i Rafinha, lesionats, són baixa pel Barça, mentre que Aduriz i Garcia són dues de les baixes importants per a Valverde

Actualitzat

Aquest cap de setmana ha començat la segona volta de la Lliga a la Primera Divisió i el FC Barcelona juga aquest diumenge al Camp Nou contra l'Athletic Club, a les 20.30.  Aquest és el primer de tres partits de Lliga complicats i que poden ser determinants de cara al títol. Avui, contra l'Athletic Club, el següent amb l'Atlètic de Madrid i, finalment, contra un Celta que aspira a entrar a llocs de Champions. També és el primer duel, de tres, contra l'Athletic Club, entre partits de Lliga i Copa. 

De moment, per al partit d'aquest vespre, Luis Enrique ja té les baixes confirmades de Jérémy Mathieu, per unes molèsties al soli, i de Rafinha.També ha descartat per decisió tècnica Masip, Douglas, Sandro i Adriano. La llista completa de la convocatòria és aquesta: Ter Stegen, Bravo , Piqué, I. Rakitic, Sergio, Dani Alves, Arda, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Bartra, Munir, Jordi Alba, S. Roberto, Aleix Vidal, Vermaelen. 

Valverde convoca els 19 jugadors disponibles, sense Aduriz, García, Gómez i Elustondo

L'entrenador de l'Athletic Club, Ernesto Valverde, ha convocat els 19 jugadors que té disponibles per afrontar el partit de Lliga contra el Barça. L'expedició blanca-i-vermella ha viatjat aquest matí a Barcelona amb les úniques absències del sancionat Aritz Aduriz i dels lesionats Raúl García, Ibai Gómez i Gorka Elustondo.

La convocatòria, per tant, és la formada per Iraizoz, Volta, Gurpegui, Etxeita, Balenziaga, Sant Josep, Iturraspe, Williams, Eraso, Muniain, Sabin Merino, Herrerín, Laporte, Beñat, De Marcos, Susaeta, Rico, Viguera i Lekue. Laporte i Lekue han entrat finalment a la llista tot i que aquest dissabte cap d'ells va completar la sessió amb la resta del grup. El central francès va treballar en solitari a causa d'unes molèsties a l'esquena i el defensa es va retirar abans als vestidors a causa d'una sobrecàrrega muscular. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut